Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (2024)

Heeft u moeite om de eisen van het maken van video 's bij te houden? Speechify AI is hier om dat te veranderen. Deze fantastische tool kan de vervelende aspecten van videoproductie automatiseren, waardoor uw leven gemakkelijker wordt, vooral als u een contentmaker bent met opdoemende deadlines of een marketeer die eersteklas advertenties nodig heeft. In deze korte tutorial laten we u zien hoe u de kracht van Speechify AI kunt benutten om uw videocreatieproces te stroomlijnen, waardoor u tijd bespaart en uw productiviteit verbetert.

Inhoudsopgave
  1. 1Alles wat u moet weten over Speechify AI studio
  2. 2Het beste alternatief voor Speechify AI: CapCut desktop video-editor
  3. 3Praktische tips voor het maken van boeiende video 's met AI-technologie
  4. 4Conclusie
  5. 5Veelgestelde vragen



Alles wat u moet weten over Speechify AI studio

Speechify AI studio is een alles-in-één spraak- en videowinkel die expliciet is ontworpen voor videomakers. Het biedt videomakers de tools om boeiende inhoud te produceren door hen in staat te stellen voice-overs te maken, royaltyvrije afbeeldingen, audio en video 's toe te voegen en zelfs hun stemmen te klonen om boeiende audio-videoprojecten te ontwikkelen. Deze tools zijn Voiceover, AI Video Studio, AI Dubbing en Voice Cloning. De interface is intuïtief, gemakkelijk te gebruiken, vereist geen voorafgaande kennis en is rechtstreeks toegankelijk in de browser. Het stelt creatieve teams van elke omvang ook in staat om samen te werken en hun innovatieve ideeën tot leven te brengen.

Belangrijkste kenmerken

  • Nul leercurve
  • Speechify AI voice-overgenerator heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u voice-overs rechtstreeks in uw browser kunt maken zonder speciale technische vaardigheden of training. Dus, ongeacht uw niveau van expertise, kunt u snel voice-overs genereren in slechts een paar minuten.
  • Maak direct AI-voice-overs
  • Het maakt gebruik van AI-technologie om direct hoogwaardige voice-overs te genereren zonder langdurige opname- of bewerkingsprocessen, wat tijd en moeite bespaart. U kunt de gegenereerde stem ook afstemmen op hun behoeften en voorkeuren.
  • De meest natuurlijk klinkende stemmen
  • Vergeleken met andere tekst-naar-spraak (TTS) AI-lezers, klinken de stemacteurs natuurlijker en menselijker. Het verbetert de luisterervaring door voice-overs te bieden die gemakkelijk te begrijpen en te onthouden zijn. Bovendien kunt u de leessnelheid van de voice-over aanpassen, variërend van 0,5x tot 9x, voor persoonlijk comfort en gemak.
  • AI spraakgenerator op desktop of mobiele apparaten
  • Speechify AI geeft u toegang tot de voice-overgenerator op desktop- en mobiele apparaten. Alle inhoud die is opgeslagen in de Speechify-bibliotheek wordt naadloos gesynchroniseerd tussen apparaten, zodat u altijd en overal naar uw voice-overs kunt luisteren.
  • Ondersteuning voor meerdere talen
  • Speechify AI ondersteunt vele talen, zoals Engels, Duits, Pools, Spaans en Italiaans. U kunt ook verschillende accenten selecteren om de voice-over verder te personaliseren op basis van uw voorkeuren. Deze functie zorgt ervoor dat u cultureel en taalkundig relevante voice-overs kunt maken voor uw doelgroep, gericht op een breed scala aan luisteraars.

Gebruik cases en toepassing

  • Audioboek en e-learning vertelling
  • AI-spraakgeneratoren zijn een kosteneffectief en efficiënt alternatief voor menselijke vertellers voor het maken van hoogwaardige voice-overs voor audioboeken en e-learningcursussen. Ze stellen makers van inhoud in staat om geschreven tekst efficiënt om te zetten in levensechte aangepaste gesproken audio, waardoor het voor hun publiek gemakkelijker wordt om inhoud te consumeren door te luisteren in plaats van te lezen.
  • Stemmen van videogames en animatiekarakters
  • AI-spraakgeneratoren kunnen unieke en expressieve stemmen produceren voor personages in videogames en animaties. Personages tot leven brengen met onderscheidende stemmen kan de meeslepende ervaring voor spelers of kijkers verbeteren en diepte toevoegen aan het vertellen van verhalen.
  • Productdemo 's
  • AI-spraakgeneratoren kunnen voice-overs maken voor productdemonstraties, tutorials of promotievideo 's. Nu kunnen bedrijven hun producten of diensten binnen enkele minuten presenteren. Het biedt AI-avatars ook boeiende en informatieve audiobeschrijvingen bij visuals of demonstraties.
  • Toegankelijkheidsfuncties voor slechtzienden
  • AI-spraakgeneratoren kunnen personen met een visuele beperking helpen door geschreven tekst op websites, documenten of applicaties om te zetten in gesproken audio. Deze functie verbetert de toegankelijkheid en stelt personen met een visuele beperking in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot en interactie te hebben met digitale inhoud.
  • Geautomatiseerde klantenservice en gespreksroutering in IVR-systemen
  • Ze kunnen worden geïntegreerd in Interactive Voice Response (IVR) -systemen om efficiënt geautomatiseerde antwoorden te bieden en oproepen te routeren. Dit helpt bedrijven bij het afhandelen van vragen van klanten, het verstrekken van informatie en directe oproepen naar de juiste afdelingen zonder menselijke tussenkomst, het verbeteren van de klantenservice en het stroomlijnen van gespreksafhandelingsprocessen.

Hoe audio te maken van tekst met Speechify AI spraakgenerator

    Stap
  1. Invoer
  2. Zodra u zich aanmeldt bij uw Speechify-account, selecteert u "Voice Over maken" uit de opties op het dashboard.
  3. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (1)
  4. Klik op "Script importeren" en kies tussen renderen per alinea of zin. (Renderen per alinea creëert een nieuwe spraakuitvoer voor elke alinea, terwijl renderen per zin betekent dat de tool spraakuitvoer één zin tegelijk verwerkt en genereert.) Sleep vervolgens uw script of upload het vanaf uw apparaat. U kunt ook importeren via YouTube-URL.
  5. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (2)
  6. Stap
  7. Tekst omzetten naar spraak
  8. Uw script verschijnt automatisch op de tijdlijn wanneer u het uploadt. Selecteer het script op de tijdlijn en klik op "Voice Over" in het bewerkingspaneel aan de linkerkant. Klik vanaf hier op de pijl naast het standaard stemkarakter om meer AI-stempersonages in verschillende talen en accenten te zien.
  9. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (3)
  10. Pas de snelheid, het volume en de toonhoogte van de voice-over aan.
  11. U kunt de uitspraak van een woord ook wijzigen door het eerst in het scriptvak te selecteren en op het pluspictogram naast de uitspraak te klikken. Kies vervolgens slimme suggesties of voer een aangepaste IPA (Internationaal Fonetisch Alfabet) in.
  12. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (5)
  13. Of vervang tekst door het woord in het scriptvak opnieuw te selecteren, het nieuwe woord in het tekstvak in te voeren en op "Toevoegen" te klikken.
  14. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (6)
  15. Stap
  16. Uitvoer

Bekijk de gegenereerde voice-over. Als u tevreden bent met de resultaten, klikt u op "Delen" om de link te kopiëren en deze overal te plakken. U kunt ook op "Exporteren" klikken om uw media op te slaan; de exportoptie is echter niet beschikbaar als u zich op het gratis abonnement bevindt.



Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (7)

Hoewel de Speechify AI spraakgenerator een handige manier biedt om audio van tekst te maken, kan het voorkomen dat u een andere oplossing nodig heeft om voice-overs van tekst te maken. Het is waar de CapCut desktop video-editor binnenkomt als een uitstekend alternatief voor Speechify AI vanwege de zeer intuïtieve tekst-naar-spraakfunctie die tekst omzet in boeiende audio en video.

Het beste alternatief voor Speechify AI: CapCut desktop video-editor

CapCut PC is een veelzijdig en efficiënt alternatief voor Speechify AI voor gebruikers die eenvoudig boeiende video 's willen maken. Het biedt geavanceerde tools die uw bewerkingservaring zullen verbeteren. Een opvallende functie is de tekst-naar-spraak-functionaliteit. Deze tool zet tekst om in natuurlijk klinkende audio, waardoor het ideaal is voor het maken van voice-overs en het toevoegen van gesproken tekst aan uw video 's. Een andere opmerkelijke tool is de videovertaler, waarmee u eenvoudig ondertitels kunt toevoegen of videocontent in meerdere talen kunt vertalen. CapCut PC heeft ook een intuïtieve script-naar-video-functie die op tekst gebaseerde scripts omzet in boeiende video 's.

Belangrijkste kenmerken

  • Zet je woorden moeiteloos om in audio
  • CapCut's tekst-naar-spraak functionaliteit zet uw geschreven woorden om in natuurlijk klinkende audio. Het is perfect voor het toevoegen van voice-overs, gesproken tekst of zelfs het genereren van sprekende scripts voor uw video 's.
  • Eenvoudig pratende scripts en advertentiescripts genereren
  • MetCapCut kunt u boeiende praat- en advertentiescripts voor uw video 's maken, waardoor uw boodschap efficiënter wordt gecommuniceerd.
  • Verschillende aanpasbare AI-personages en stemmen
  • Het heeft een reeks aanpasbare AI-personages en -stemmen. Je kunt kiezen uit verschillende personages en stemmen om je video 's te personaliseren om ze aan te passen aan je merk of creatieve visie.
  • Doorbreek taalbarrières met auto-captions
  • Voeg bijschriften toe aan uw video 's via de functie voor automatische bijschriften die automatisch bijschriften voor uw videocontent genereert, waardoor taalbarrières worden doorbroken en uw video 's toegankelijk worden gemaakt voor een breder publiek.
  • Verhoog uw video 's met professionele bewerking
  • Met zijn professionele bewerkingstools kunt u de visuele kwaliteit van uw video 's verbeteren en gepolijste inhoud op studioniveau maken.
  • Snel delen met TikTok en YouTube
  • Biedt naadloze integratie met sociale mediaplatforms zoals TikTok en YouTube, zodat je je video 's rechtstreeks vanuit de editor kunt delen.

Hoe tekst naar spraak te converteren met CapCut

Upgrade uw videobewerkingsvaardigheden met CapCut pc! Deze krachtige software biedt een uitgebreid pakket voor het maken van boeiende video 's, inclusief tekst-naar-spraak, videovertaling en script-naar-video-tools . Download CapCut pc vandaag nog!



Gratis downloaden



    Stap
  1. Video uploaden
  2. Start CapCut PC. Klik na het downloaden op "Nieuw project" en de interface wordt geopend. Klik op "Importeren" om uw video vanaf uw apparaat te uploaden of te slepen en neer te zetten.
  3. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (8)
  4. Nadat je je video hebt geüpload, sleep je deze naar de onderstaande tijdlijn. Selecteer vervolgens de video in de tijdlijn.
  5. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (9)
  6. Stap
  7. Tekst omzetten naar spraak
  8. Klik op "Tekst" in het bewerkingspaneel linksboven. Klik vervolgens op "Tekst toevoegen" en er verschijnt een standaard tekstvak. Selecteer het standaard tekstvak en typ uw script in het tekstvak aan de rechterkant van het paneel onder "Basic". Uw script moet binnen 500 tekens zijn.
  9. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (10)
  10. Klik vervolgens op "Text-to-speech", kies een stem uit de opties en druk op "Start reading" om de spraakeffecten toe te passen.
  11. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (11)
  12. Met de stemfunctie Verbeteren kunt u het volume vrij aanpassen en echo 's, knallen en mondklikken verwijderen. Of ruis verminderen en de zang isoleren. U kunt ook "Loudness normalization" inschakelen om de originele luidheid van de geselecteerde clips te normaliseren.
  13. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (12)
  14. Klik op "Voice changer" om stempersonages, spraakfilters en spraak toe te passen op liedjes.
  15. 

    Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (13)
  16. Gebruik de tool "Snelheid" om de duur en stemtoon te wijzigen.
  17. Stap
  18. Exporteren en delen

Zodra u klaar bent met bewerken, klikt u op de knop "Exporteren" en verschijnt er een nieuw venster. Van daaruit kunt u de titel van uw video wijzigen, de doelmap kiezen om te exporteren, instellingen zoals framesnelheid, resolutie, bitsnelheid en meer aanpassen en een copyrightcontrole uitvoeren. Als u klaar bent, klikt u opnieuw op "Exporteren" om de video op uw apparaat op te slaan of deelt u deze onmiddellijk op YouTube en TikTok vanuit de video-editor.



Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (14)

Praktische tips voor het maken van boeiende video 's met AI-technologie

Met de vooruitgang in AI-technologie hebben videomakers meer middelen dan ooit om boeiende en visueel aantrekkelijke video 's te produceren die de aandacht van het publiek trekken. Het is essentieel om vertrouwd te raken met de best practices voor het maken van boeiende video 's met AI-technologie om video 's te maken die online opvallen. Deze praktijken omvatten:

  • Begrijp je publiek
  • Onderzoek en analyseer uw doelgroep voordat u videocontent maakt met AI-technologie. Het helpt u uw video af te stemmen op hun voorkeuren en interesses en vergroot de kans op betrokkenheid.
  • Interactieve elementen opnemen
  • Betrek uw publiek door interactieve elementen in uw video 's op te nemen. AI-technologie kan functies zoals interactieve quizzen, polls of aanklikbare annotaties mogelijk maken die kijkers aanmoedigen om deel te nemen en actief betrokken te blijven.
  • Geautomatiseerde bijschriften implementeren
  • Door AI aangedreven bijschriften kunnen uw video 's toegankelijker en boeiender maken. Bijschriften bieden een nuttig visueel hulpmiddel voor kijkers, waardoor het gemakkelijker te volgen is. Ze stellen uw inhoud ook in staat om een breder publiek te bereiken, inclusief mensen met gehoorstoornissen of taalbarrières.
  • Experimenteer met AI-stemmen en -personages
  • Gebruik door AI gegenereerde en aanpasbare personages om unieke elementen aan je video 's toe te voegen. Met AI kun je verschillende stemmen, persoonlijkheden of virtuele presentatoren maken die aansluiten bij je merk en je publiek betrekken.

Conclusie

Het automatiseren van video 's met Speechify AI is een game-changer voor makers van inhoud die tijd willen besparen en de efficiëntie willen verbeteren. Door gebruik te maken van de kracht van de Speechify AI-videogenerator en zijn opmerkelijke AI-tekst-naar-spraaktechnologie, kunt u eenvoudig tekst naar spraak converteren en meertalige, professionele voice-overs maken voor verschillende videoscenario 's. U kunt ook lange scripts omzetten in boeiende video 's of gesproken tekst toevoegen aan educatieve inhoud. Voor een nog betere videobewerkingservaring moet u echter CapCut pc 's tekst-naar-spraakfunctie en script-naar-video-tool verkennen. CapCut pc kunt u boeiende praat- en advertentiescripts voor uw video 's genereren, waardoor het communiceren van uw boodschap toegankelijker wordt. Het heeft ook een reeks aanpasbare AI-personages en -stemmen; u kunt kiezen uit de verschillende personages en stemmen om uw video 's te personaliseren om ze aan te passen aan uw merk of creatieve visie. Probeer CapCut pc en omarm de samensmelting van technologie en creativiteit. Download nu!

Veelgestelde vragen

  1. Wat is de beste AI-tool voor tekst-naar-spraak?
  2. CapCut PC is de beste AI-tool voor tekst-naar-spraak. Het genereert natuurlijk klinkende stemmen, ondersteunt meer dan 20 + talen en biedt aanpasbare spraakparameters. Met CapCut PC kunt u uw video 's verbeteren met hoogwaardige en authentieke gesproken tekst. Ervaar de kracht van CapCut PC 's tekst-naar-spraak-mogelijkheden en verbeter uw contentcreatie. Probeer het nu!
  3. Welke soorten video 's kan ik dubben met Speechify AI-nasynchronisatie?
  4. Met Speechify AI-nasynchronisatie kunt u educatieve tutorials, marketinginhoud, clips van sociale media en entertainmentvideo 's nasynchroniseren. Op dezelfde manier kan CapCut pc 's audiovertaler uw commerciële en promotievideo 's in tonnen talen nasynchroniseren. Het zorgt er ook voor dat de nagesynchroniseerde audio perfect synchroniseert met de video en lipbewegingen en gezichtsuitdrukkingen onderhoudt voor een realistische en boeiende kijkervaring. Probeer CapCut nu!
  5. Is er een AI die tekst hardop voorleest?
  6. Ja, er zijn AI-technologieën beschikbaar die tekst hardop kunnen voorlezen. Deze AI-systemen gebruiken Text-to-Speech (TTS) -technologie om geschreven tekst om te zetten in gesproken woorden. Ze zijn ontworpen om een meer natuurlijke en mensachtige leeservaring te bieden. Een populaire AI-spraakgeneratoroptie is Speechify AI. Als u echter op zoek bent naar een uitgebreide oplossing, overweeg dan om de CapCut desktop video-editor te gebruiken, die instant AI-gegenereerde voice-overs biedt die kunnen worden verfijnd en aangepast. Het verbetert ook de visuele kwaliteit van uw video 's. Verbeter vandaag nog uw video 's en audio met CapCut pc!
Verhoog uw multimediaprojecten met Speechify 's AI Voice Generator (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6271

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.