RUMOREN, RODDELS EN ONGEGRONDE WAARHEID: EEN GROOT JAAR VOOR NIEUWE EN OUDE MOTORFIETSEN (2024)

EERSTE GEZICHT! SUZUKI RM-Z2025 & RM-Z250

2025 SUZUKI RM-Z450 - $ 9,299

Raceresultaten bewijzen dat de 2025 RM-Z450 de keuze van de kampioen blijft. Het gestroomlijnde, raceklare uiterlijk, de sterke motor en het wendbare chassis van de RM-Z450 zorgen voor het effectieve vermogen en de nauwkeurige handling die nodig zijn om de racewinnende erfenis van Suzuki voort te zetten. De bestuurbare motor van de RM-Z450 zal u fascineren met zijn hoge piekvermogen, terwijl het wendbare chassis de norm blijft voor bochtenprestaties, met als extra bonus de legendarische Suzuki-betrouwbaarheid.

Het afstemmen van de elektronische brandstofinjectie- en ontstekingssystemen voor maximale prestaties is eenvoudig dankzij Suzuki's op smartphones gebaseerde MX-Tuner 2.0 of het beproefde brandstofkoppelingssysteem dat bij elke RM-Z450 wordt geleverd. Of je nu racet onder stadionverlichting of geniet van een circuitdag met vrienden en familie, de 2025 RM-Z450 levert serieuze MX-prestaties op een slimme, betrouwbare manier.

Het zou onrealistisch zijn om van Suzuki te verwachten dat hij een geheel nieuwe lijn crossmotoren zou produceren; dat hebben ze de afgelopen zeven modeljaren niet gedaan, waarom zouden we daar nu mee beginnen?

2025 SUZUKI RM-Z250 - $ 8,199

Met een veelzijdige motor en een responsief chassis blijft de 2025 RM-Z250 de keuze van professionals en particulieren overal ter wereld. Gevoed door een EFI-systeem met dubbele injector, levert de viertaktmotor met vier kleppen van de RM-Z250 een sterk, bruikbaar vermogen over het hele toerentalbereik.

Het afstemmen van de brandstofinjectie en de ontsteking voor maximale prestaties is eenvoudig en snel dankzij Suzuki's op smartphones gebaseerde MX-Tuner 2.0 en het beproefde brandstofkoppelingssysteem. De RM-Z250 zet zijn reputatie als de best sturende 250 voort dankzij een twin-spar aluminium frame en een hydrogevormde swingarm met een KYB®-ophanging, inclusief een spiraalveervork en achterschokbreker met viervoudige aanpassing van de dempingskracht.

Dankzij de ergonomisch gevormde carrosserie kan de rijder de RM-Z250 gemakkelijk over het circuit manoeuvreren. De 2025 RM-Z250 is klaar voor competitie of plezier en levert uitstekende motorcrossprestaties op een intelligente en betrouwbare manier.

SUZUKI RM ARMY-EDITIE 2025

Het succesvolle RM Army Edition-programma wordt voortgezet in 2025. Kopers van nieuwe 2025 RM-Z450- en RM-Z250-modellen ontvangen ook de volgende componenten om hun nieuwe fiets te upgraden:
(1) Pro Circuit RM Army Edition T-6 volledige systeemuitlaat: titanium geluiddemperschaal met carbon eindkap, roestvrijstalen header en op maat gemaakt "RM Army Edition"-embleem.
(2) Throttle Syndicate RM Army Edition grafische kit.
(3) Ook inbegrepen in de kit is een QR-code die rijders de mogelijkheid geeft om met korting bijpassende nummerplaatafbeeldingen voor hun nieuwe RM-Z te kopen, die ze kunnen personaliseren met hun eigen naam en nummer.

WIN DEZE AANGEPASTE UPFITS MOTO ROAMER AVONTUURTRUCK EN HELP DEGENEN IN BEHOEFTE

Custom Upfits wordt gedreven door een passie voor de motorcrossgemeenschap en een toewijding om een ​​verschil te maken. In samenwerking met Road 2 Recovery presenteert Custom Upfits met trots de MotoRoamer Adventure Truck. Dit jaar transformeerde Custom Upfits een militaire Humvee in de MotoRoamer, een ultieme avonturentruck ontworpen voor een leven onderweg, waarin de spanning van motorcross wordt gecombineerd met de geest van veerkracht.

Via een sweepstake van $ 10 krijg je niet alleen de kans om deze unieke MotoRoamer te winnen, maar word je ook een essentieel onderdeel van een gemeenschap die geblesseerde rijders en actiesportatleten ondersteunt. Elke donatie voedt de missie van Road 2 Recovery en draagt ​​bij aan medische kosten, essentiële uitrusting en de organisatie van opbeurende evenementen.

De naam van de winnaar wordt getrokken tijdens de SuperMotocross Finals in Las Vegas, Nevada, op 21 september 2024. Laten we samenwerken om verandering te bewerkstelligen: één donatie, één rit en één herstel tegelijk! Ga voor meer informatie en om mee te doen om te winnen naar www.road2recoveryraffle.com/

MOTOROAMER-GEGEVENS
(1) Tweedeurs militaire Humvee uit 2009.
(2) Automatische transmissie.
(3) 6.5 liter dieselmotor.
(4) Hardtop 4×4.
(5) Neushoorn wielen.
(6) Nexon MT's Roadian MTX 37×1250 R17-banden.
(7) Momo-stuur.
(8) Arc Audio 10' subwoofer en Sony-interface.
(9) Magnetron.
(10) LED lichten.
(11) Lier.
(12) Bed.
(13) Koelkast.Om mee te doen en te winnen, ga naar www.road2recoveryraffle.com/

MXA EERSTE RIT: 2025 KTM 450SXF VIDEOTEST

• PANIC REV'S “CAMP REV” MOTOCROSS CAMP IN PERRIS OP 15-17 JULI

PanicREV organiseert van 15 tot 17 juli hun zomerkamp in Perris MX Park. CampREV is opgezet voor rijders van alle leeftijden en niveaus die hun vaardigheden op het circuit naar een nieuw niveau willen tillen! Dit wordt bereikt door iedereen in groepen op te delen op basis van hun leeftijd en vaardigheidsniveau. CampREV biedt dagelijkse kapeldiensten en gebed, naast het verfijnen van vaardigheden zoals conditie, hoeken, springen, starts, rijpositie, techniek en heel veel FUN! Voor meer informatie ga naar www.camprev.com.

200 UUR OP EEN HONDA CRF450: HET GOEDE, HET SLECHTE EN HET LELIJKE

• AMA NATIONAAL MOTOCROSS KAMPIOENSCHAP TV-SCHEMA 2024;

MOETEN DE AMA NATIONALE TRACKS RUWERE OF GLADDER ZIJN?

DE BESTE DEAL IN MOTOCROSS! ABONNEER U OP MXA EN ONTVANG EEN ROCKY MOUNTAIN ATV/MC-CREDIT VAN $ 25 EN EEN JAAR MX-PLEZIER


Dit is de cover van het MXA-nummer van juli 2024. Het bevat onze exclusieve test van de Fantic XX125. Dit is een op het platform gedeelde Yamaha YZ2024 uit 125, met Europese aftermarket-onderdelen, plastic en pijp. Fantic mag geen van de op Yamaha gebaseerde XX-modellen (125XX, tweetakt, 250XX tweetakt, 250XX viertakt of 450XX viertakt naar de VS importeren.

Wist je dat het niet eenvoudiger of goedkoper kan zijn om je te abonneren op MXA dan nu het geval is, want als je je abonneert, ontvang je een Rocky Mountain ATV/MC-tegoed van $ 25 voor alles in hun enorme inventaris, allemaal kosteloos Jij. Bovendien ontvangt u alle inhoud in de 12 maandelijkse nummers van Motorcross actie tijdschrift bij u thuis bezorgd door een geüniformeerde Amerikaanse overheidsfunctionaris.

De aankomende uitgave van juli 2024 bevat volledige tests van de Fantic 125XX (en van een gehopte Pasha Racing-versie om hem mee te vergelijken. Er is ook een KTM250SXF Factory Edition versus een GasGas MC450F Factory Edition om u te helpen de beste Factory Edition voor u te kiezen. stijl, budget en smaak. We hebben ook drie exotische tweetaktprojectfietsen getest, waaronder Landen Gordon's Pro Circuit-gebouwde Kawasaki KX112, Steve Christiano's Ride Engineering Yamaha YZ250 en, het meest intrigerende van allemaal, Robert Reed's Possum Valley Racing Kawasaki KX315 TMR big-. We interviewen ook Greg Albertyn over de ontberingen van het zijn van een Zuid-Afrikaanse Grand Prix-coureur in het tijdperk van de apartheid, het slaan van een hert bij de Motocross des Nations en het winnen van het AMA 1999 National Championship 250 op een Suzuki RM250.

En dat is niet alles wat er in de MXA-uitgave van juli 2024 staat, maar we moeten nog een aantal verrassingen achterlaten voor wanneer uw nieuwe nummer in uw mailbox valt. Vergeet niet dat het tegoed van $ 25 van Rocky Mountain ATV/MC betekent dat je een abonnement op MXA krijgt met een enorme korting. Ben jij slim genoeg om veel te herkennen als je het ziet? Om u te abonneren, bel (800) 767-0345 of Klik Here

GEHEUGEN VAN DE MANIER WAAR WE ZIJN: DE FAVORIETE JEREMY McGRATH-FOTO VAN MXA

In 1990, toen niemand buiten Perris Raceway wist wie Jeremy McGrath was, wist de MXA-sloopploeg dat Jeremy een natuurtalent was en vroeg hem om zich als testrijder bij de MXA-sloopploeg te voegen. Dit is onze favoriete foto van Jeremy. Hij test de Kawasaki KX1990 tweetakt uit 250 en draagt ​​MXA's beroemde Indiase hoofddekselhelm.

FXR ACCEPTEER NU NIEUWE ONDERSTEUNINGSAANVRAGEN VOOR HET SEIZOEN 2024!

Het FXR Race Support Program biedt sponsoring voor amateur- en professionele rijders die in veel MX-disciplines strijden. Ongeacht het vaardigheidsniveau, ons programma heeft voor elke rijder iets te bieden. Wij bieden ondersteuning op meerdere niveaus voor zowel amateur- als professionele atleten. Wij zoeken renners die zowel op als naast de baan uitblinken en op een positieve en professionele manier als ondersteuner van het merk FXR werken. Ruiters kunnen zich aanmelden via Hier klikken.

PASHA GRAND PRIX & TT SCRAMBLES IN GLEN HELEN OP ZONDAG 28 JULI

Ga voor meer informatie naar www.ossrg.com

UPDATES BESCHIKBAAR VOOR DE MXA FANTASIE: SCHRIJF VANDAAG IN VOOR DE HOGE PUNTRONDE

Het is nog niet te laat om te spelen. De Nationale Motocrosskampioenschappen zijn slechts drie ronden in de serie. De MXA Fantasy League is gratis te spelen en heeft een geheel nieuwe lijst met prijzen voor elke wekelijkse wedstrijd.

Duik in een ongeëvenaarde motorcross-fantasie-ervaring met MXA's geavanceerde app, zorgvuldig ontworpen om alle actie direct binnen handbereik te hebben. Ons geavanceerde, naadloze en volledig gratis platform stelt je in staat deel te nemen aan intense competities, zelfs als je halverwege het seizoen meedoet. Met de mogelijkheid om elk weekend prijzen te winnen op basis van de meeste punten die je tijdens elke race hebt behaald, hoef je nooit uit de running te zijn. Het seizoen is al in volle gang, maar je kunt nog steeds je vrienden uitdagen, groepen creëren en jezelf onderdompelen in de competitie door deel te nemen aan privéfeesten. Doe mee op elk gewenst moment in de Supercross-serie van 2024 en blijf op de hoogte van onze AMA Motocross Fantasy-game van 2024. Als je gebruiktAppel klik hieren als je aan bentAndroid klik hier

FIETSEN DIE JE NOOIT HEEFT GEZIEN: CZ TYPE 860 V4 350

De Type 860 was een 350cc V4-viertakt-wegracer die in 1965 werd gestart, maar pas in 1969 werd geracet vanwege beperkte communistische financiering. Het was een aantal jaren een 350 en werd vervolgens in 418 opgeschroefd naar 1971cc. De originele achtversnellingsbak werd gedumpt toen de FIM alles met meer dan zes versnellingen verbood. Het won nooit een race, maar eindigde één keer als tweede. De Tsjechische regering gaf opdracht om ze te vernietigen nadat hun racedagen voorbij waren, maar de altijd ondernemende Tsjechische monteurs hebben de meeste van hen gered.

GREAT PLAINS VINTAGE MOTOCROSS-SERIE GAAT DOOR OP 18 AUGUSTUS BIJ FIDDLER CREEK

Een klasse voor iedereen en elke fiets: vintage Post-Vintage, Evolution & Minis. Voor meer informatie ga naar www.greatplainsvintagemx.org

DE VOLLEDIGE RACESCHEMA'S VOOR 2024: WAT JE HEBT GEMIST EN WAT ER KOMT

De Hi Point National 2024 is op zaterdag. Het is de vierde ronde van het uit elf races bestaande AMA National Motocross Championship 11.

NATIONAAL MOTORKAMPIOENSCHAP AMA 2024
25 mei ... Pala, CA
1 juni…Hangtown, CA
8 juni ... Thunder Valley, CO
15 juni… Mount Morris, PA
29 juni ... Southwick, MA
6 juli ... Red Bud, MI
13 juli ... Millville, MN
20 juli ... Washougal, WA
10 augustus ... Unadilla, NY
17 augustus… Budds Creek, MD
24 augustus… Crawfordsville, IN

SUPERMOTOCROSS (SMX) PLAY-OFFS 2024
7 september…Concord, NC
14 september… Fort Worth, Texas
21 september…Las Vegas, NV

FIM WORLD MOTOCROSS-KAMPIOENSCHAP 2024
10 maart ... Argentinië
24 maart…Spanje #1
7 april…Sardinië
14 april… Italië # 1
5 mei ... Portugal
12 mei…Spanje #2
19 mei ... Frankrijk
2 juni…Duitsland
9 juni…Letland
16 juni…Italië #2
30 juni… Indonesië #1
7 juli…Indonesië #2
21 juli ... Tsjechië
Juli. 28…België
11 augustus ... Zweden
18 augustus…Nederland
25 augustus…Zwitserland
8 september… Turkije
16 september ... China
29 september….Spanje #3

WERELDKAMPIOENSCHAP TWEE TAKT 2024
19-20 april…Glen Helen, CA

GLEN HELN STOPWATCH NATIONAAL 2024
16 mei ... Glen Helen, CA

LORETTA LYNN NATIONAAL AMATEURKAMPIOENSCHAP
29 juli-aug. 3… Hurricane Mills, TN

MOTOCROSS DES NATIONS 2024
6 oktober… Matterley Basin, VK

2024 WERELDVET MOTORCROSS KAMPIOENSCHAP
2-3 november ... Glen Helen, CA

GNCC-KAMPIOENSCHAP 2024
17-18 februari… Union, SC
2-3 maart… Palatka, FL
23-24 maart… Society Hills, SC
13-14 april… Monterey, TN
27-28 april… Crawfordsville, IN
11-12 mei…St. Clairsville, Ohio
1-2 juni…Mt. Morris, PA
22-23 juni… Snowden, WV
31 augustus / 1 september… Newburg, WV
14-15 september…Beckley, WV
28-29 september… Millfield, OH
26-27 oktober… Crawfordsville, IN

WORCS-KAMPIOENSCHAP 2024
5-7 januari… Taft, CA
26-28 januari…Glen Helen, CA
23-25 ​​februari…Marysville, CA
15-17 maart…Lake Havasu, AZ
12-14 april… Blythe, CA
17-19 mei ... Cedar City, Utah
6-7 september… Glen Helen, CA
4-6 oktober ... Mesquite, NV
1-3 november ... Primm, NV

CANADESE NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2024
2 juni… Calgary, AB
9 juni… Raymond, AB
16 juni ... Pilot Mound, MB
7 juli… Courtland, ON
14 juli…Ottawa, ON
21 juli…Moncton, NS
28 juli…Deschamault, QC
11 augustus..Walton, ON

NEDERLANDSE MEESTERS VAN MOTOCROSS 2024
17 maart…Harfsen
4 april…Oldebroek
21 april…Markelo

ADAC MX-MASTERS 2024
21 april ... Prins Drehna
28 april… Dreetz
26 mei…Vellahn
23 juni… Bielstein
14 juli…Tensfeld
4 augustus…Gaildorf
1 september… TBA
22 september…Holzgerlingen

ZATERDAG 2024 IN DE GLEN MOTOCROSS (UPDATE)
13 januari…Winter Series #1 (Arroyo-baan)
20 januari…Winter Series #2 (Nationaal circuit
3 februari…Winter Series #3 (Arroyo-circuit)
24 februari…Winter Series #4 (Arroyo-circuit)
16 maart…Winter Series #5 (Nationaal circuit)
23 maart…Spring Series #1 (Arroyo-nummer)
13 april…Spring Series #2 (Arroyo-nummer)
20 april… Wereldkampioenschap tweetakt (circuit Nationla en Arroyo)
4 mei…Spring Series #3 (Nationale baandubbelpunten)
11 mei…Lente Series #4 (Nationale baan)
18 mei…Spring Series #5 (Arroyo-nummer)
1 juni… Summer Series #1 (Arroyo-nummer)
15 juni... Zomerserie #2 (Nationaal circuit)
6 juli… Summer Series #3 (Arroyo-nummer)
27 juli… Summer Series #4 (Arroyo-nummer)
3 augustus….Summer Series #5 (Nationaal circuit)
24 augustus…Fall Series #1 (Arroyo-circuit)
31 augustus…Fall Series #2 (Arroyo-circuit)
14 september…Fall Series #3 (Nationaal circuit)
5 oktober…Fall Series #4 (Arroyo-nummer)
19 oktober…Fall Series #5 (Arroyo-nummer)
26 oktober…Winter Series #1 (Nationaal circuit)
16 november…Winter Series #2 (Arroyo-baan)
23 november..Winter Series #3 (Arroyo-circuit)
7 december…Winter Series #4 (Arroyo-circuit)
21 december…Winter Series #4 (Nationaal circuit)

MXA YOUTUBE-KANAAL | Raak die abonneerknop

RUMOREN, RODDELS EN ONGEGRONDE WAARHEID: EEN GROOT JAAR VOOR NIEUWE EN OUDE MOTORFIETSEN (17)
De MXA Sloopploeg is alles wat met moto te maken heeft. Bekijk onze MXA Youtube kanaal voor fietsrecensies, dekking van Supercross, interviews met rijders en nog veel meer En vergeet niet op die abonneerknop te klikken.

• Praat MOTO MET OP MXA'S FACEBOOK GROEPSHAT

• VOLG MXA OP TWITTER


Volg ons om elke dag nieuwe inhoud te zien op @mxaction

Foto's Credits: Trevor Nelson, Debbi Tamietti, GasGas, Beta, Honda, Brian Converse, Kawasaki en MXA-archieven

RUMOREN, RODDELS EN ONGEGRONDE WAARHEID: EEN GROOT JAAR VOOR NIEUWE EN OUDE MOTORFIETSEN (20)

RUMOREN, RODDELS EN ONGEGRONDE WAARHEID: EEN GROOT JAAR VOOR NIEUWE EN OUDE MOTORFIETSEN (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5474

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.