Designer Outlet Parndorf slaví 26. narozeniny: Značky jako Karl Lagerfeld, Valentino nebo Guess se slevou až 70 % | ČeskéNoviny.cz (2024)

Aktualizace: 10.06.2024 08:18 Vydáno: 10.06.2024, 08:14

Designer Outlet Parndorf slaví 26. narozeniny: Značky jako Karl Lagerfeld, Valentino nebo Guess se slevou až 70 % | ČeskéNoviny.cz (1)/

Praha 10. června 2024 (PROTEXT) - Dodatečná sleva 70 % z outletových cen na značky jako Under Armour, Karl Lagerfeld či Napapijri

'; div.querySelector(".info").style.display='block';}

  • Prodloužené otevírací hodiny: pondělí až pátek do 21 hodin, sobota do 18 hodin
  • Gastro speciality ve Wagamama, Lia's nebo Sacher Café

Dny jsou stále delší a slunečné počasí značí příchod léta. Následující týdny jsou jako stvořené pro důkladný refresh vašich šatníků a doplnění kousků, díky kterým budou vaše outfity i letošní léto trendy. V Designer Outlet Parndorf nakoupíte v prodejnách známých designérských, ale i sportovních značek po celý rok s nabídkou až do minus 70 % z outletových cen.

Designer Outlet Parndorf je víc než jen nakupování

Jedinečné značky, které široko daleko v takovém počtu nenajdete a také výhodné ceny v Designer Outlet Parndorf, se těší velké oblibě i u českých influencerů. Atmosféra centra zaujala oblíbenou dvojici Gabrielu Gášpárovou a Petra Havránka známou z první série reality show Love Island. Populární je také u slovenských influencerek jako je Tatiana Žideková či modelek Barbory Bakošové nebo Janky Slačkové.

Díky široké nabídce prodejen od módních a sportovních značek až po kosmetiku a bytové doplňky od Aigner, Karl Lagerfeld, Guess, Watch Station, Napapijri, Geox a mnoha dalších, zde i vy najdete nejnovější "must-have" kousky letní sezóny pro celou rodinu. Více než 160 obchodů si můžete užít i po práci. Prodloužené otevírací hodiny od pondělí do pátku do 21:00, v sobotu pak do 18:00 vám umožní užít si nakupování i v pozdních hodinách.

Nové značky v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Rozmanitost značek v centru se neustále rozšiřuje - v novém kabátě najdete i znovu otevřené prodejny Strellson a Tom Tailor či Lacoste, novou prodejnu brzy otevře i oblíbený Rituals. V loňském roce v centru přibylo celkem 20 nových značkových prodejen, přestaveb prodejen a pop-up prodejen na celkové ploše 3700 m² - důraz se nadále klade zejména na optimalizaci velkého portfolia značek. Velkou novinkou, která jistě potěší módní nadšence, je připravované otevření prodejny Alexander McQueen, která v Designer Outlet Parndorf přibude už na podzim letošního roku.

A pokud vám během nakupování vyhládne? Žádný problém! V nabídce je vše - od zákusku v Café Sacher přes zdravé chuťovky v restauraci Lia's až po kreativní hamburgerové speciality v nové restauraci Le Burger. V centru najdete také food truck zónu, kde nabízí vše od pizzy a burrita až po veganskou zmrzlinu.

Rekordní návštěvnost v roce 2023

Obliba nákupního centra Designer Outlet Parndorf i v uplynulém roce narůstala, dokonce můžeme mluvit o rekordní návštěvnosti na úrovni 6,8 milionu zákazníků, což je více než v roce 2019 před příchodem pandemie. Sousední země jako Slovensko a Maďarsko zaznamenaly v roce 2023 výrazný nárůst zákazníků (+ 27 %) - zvýšená poptávka je i u návštěvníků z České republiky, Rumunska a Srbska (+ 24 %). Designer Outlet Parndorf dnes patří mezi TOP 6 nejoblíbenějších outletů v Evropě. Outletové centrum se nachází 30 minut od Vídně, můžete tak propojit cestování s nákupy.

"Designer Outlet Parndorf se ukazuje jako první volba pro mezinárodní milovníky nakupování. K tomuto úspěchu významně přispělo naše úsilí o oslovení nových cílových skupin a vypracování marketingových strategií přizpůsobených různým zemím a cílovým skupinám. Nastavujeme nové standardy, abychom vyhověli potřebám našich mezinárodních zákazníků a nabídli jim bezkonkurenční nákupní zážitek," doplňuje Mario Schwann, generální ředitel Designer Outlet Parndorf.

Pokud cestujete s Českými dráhami z České republiky do Vídně, můžete si v Designer Outlet Parndorf užít perfektní nákupní den. Stačí na zákaznickém servisu předložit tištěnou nebo elektronickou jízdenku a získáte přístup do VIP salonku, skleničku prosecca a fashion passport s dodatečnou slevou 10 % z outletové ceny ve všech zúčastněných prodejnách.

https://youtu.be/wlYRBQNfmDM

O MCARTHURGLEN

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

McArthurGlen Designer Outlet Parndorf byl otevřen v srpnu 1998. Dnes je Centrum největším designérským outletem ve střední Evropě a s počtem pracovních míst 1900 je největším soukromým zaměstnavatelem v Burgenlandu. Ve finančním roce 2018/2019 bylo zaznamenáno 6,1 milionu návštěvníků. Důvodem vysoké oblíbenosti nákupní destinace je kvalitní mix designérských, luxusních a lifestylových značek i uvolněná atmosféra ve village stylu. V přibližně 160 prodejnách najdou milovníci módy ty nejžhavější trendy aktuální sezóny a klasiku z předchozí sezóny o 30 až 70 procent výhodněji. Centrum nabízí dostatečně rozmanitý servis, včetně denní kyvadlové dopravy mezi Vídní a Parndorfem. Více informací naleznete na www.designeroutletparndorf.at.

O McArthurGlen Group

Skupina McArthurGlen je předním evropským vlastníkem, vývojářem a provozovatelem designérských prodejen. Založena byla v Evropě v roce 1993 společností Kaempfer Partners. McArthurGlen, jako průkopník designérského outletového maloobchodu v Evropě, od té doby zpřístupnil 700.000 m2 prodejní plochy. V současné době společnost provozuje 26 prodejen McArthurGlen Designer Outlet v deseti zemích: Rakousku, Belgii, Kanadě, Francii, Německu, Řecku, Itálii, Nizozemsku, Španělsku a Velké Británii s celkovým obratem více než 4,5 miliardy EUR ročně [2019].

Centra nabízejí prostor pro nejžádanější luxusní a prémiové značky a slibují celoroční cenové výhody pro více než 90 milionů stylově uvědomělých zákazníků, v živém a kvalitním nákupním prostředí [2019].

V roce 2013 se McArthurGlen stal joint venture mezi Kaempfer Partners a Simon Property Group Co. (NYSE SPG), předním světovým poskytovatelem prvotřídních nákupních, gastronomických a zábavných destinací. V rámci probíhající expanze McArthurGlen buduje nebo plánuje nový designový obchod: Paris-Giverny (Francie).

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Zdroj: Neopublic

    ';} else {let zoneId = '78406';zoneId = (zoneType === 'autonaelektrinu') ? '230106' : zoneId;div.innerHTML = '

    ';}}

    Designer Outlet Parndorf slaví 26. narozeniny: Značky jako Karl Lagerfeld, Valentino nebo Guess se slevou až 70 % | ČeskéNoviny.cz (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Nathanael Baumbach

    Last Updated:

    Views: 5360

    Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Nathanael Baumbach

    Birthday: 1998-12-02

    Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

    Phone: +901025288581

    Job: Internal IT Coordinator

    Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

    Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.